Star Wars: Akolytka – Světelný bič v nových upoutávkách

Star Wars: Akolytka – Světelný bič v nových upoutávkách | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ústřední postavy se předvádějí v sadě nových plakátů.

Premiéra nových Hvězdných válek, Star Wars: Akolytky, už je blízko. Disney+ má termín naplánovaný na 4. června, kdy uvidíme rovnou první dvě epizody. To jsou nicméně pořád ještě dva týdny, takže proč si nezkrátit čekání nejnovějšími upoutávkami. Na rozdíl od poslední porce velkých ukázek jde sice pouze o krátké teasery, v těch je nicméně k vidění řada nových záběrů a v jednom z nich dokonce i světelný bič. Nebo přesněji řečeno světelný meč, jehož uživatelka Vernestra Rwoh (Rebecca Henderson) dokáže svůj meč rozvlnit a používat jej jako bič.

Přehrajte si níže přiložené upoutávky a mrkněte do galerie na nejnovější plakáty a fotky.

Děj je zasazený 100 let před události Epizody I, kdy vládne mír a Jediové si poradí s každou hrozbou. V takovém světě mají Jediové možná až příliš velkou moc. Seriál Akolytka sleduje nenápadný počátek jejich úpadku a postupný návrat Sithů. Respektovaný mistr Jedi Sol se při vyšetřování šokujících násilných činů střetává s nebezpečnou bojovnicí, kterou kdysi znával. Postupně vystupují na světlo nové skutečnosti a oba dva se vydávají a temnou cestu, kde číhají zlovolné síly a ukáže se, že nic není takové, jak se na první pohled zdá.

V seriálu hrají Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Carrie-Anne Moss, Dafne Keen, Charlie Barnett, Joonas Suotamo, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith a Rebecca Henderson. Hlavní scenáristkou je Lesley Headland. Disney+ začne novinku uvádět od 4. června.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu